A fost prins criminalul româncei din Italia găsită moartă în dormitor

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în casă luni, 13 decembrie, la Quartu Sant’Elena, localitate lângă orașul Cagliari, în Sardinia. Femeia zăcea pe pat, în dormitorul apartamentului în care locuia, cu multiple răni produse prin înjunghiere. Ieri seară carabinierii l-au arestat pe iubitul româncei, un italian în vârstă de 56 de ani, care prezenta răni la încheieturile mâinilor și la gât.

Se numea Mihaela Kleics și avea o relație cu Sandro Sarais, din Quartu. Între cei doi, în ultimul timp au fost multe certuri, vecinii auzind deseori țipete din apartamentul româncei noastre.

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni au fost chemați și carabinierii, care au intervenit în urma unui scandal dintre româncă și italian, de aceea, imediat după descoperirea trupului neînsuflețit, militarii au început să-l caute.

Sandro Sarais a fost găsit ieri seară de carabinieri în mediul rural dintre Maracalagonis și Castiadas. Bărbatul prezenta răni la încheieturi și în zona gâtului, pe care și le-a procurat de unul singur.

După o vizită la cazarmă a fost transferat la spitalul Brotzu din Cagliari. A fost arestat sub acuzația de omor voluntar, iar medicul legist va aprecia dacă este în măsură să răspundă astăzi la întrebările anchetatorilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cum scriam mai sus, bărbatul era cunoscut de carabinierii care interveniseră deja la domiciliul femeii în urma certurilor aprige dintre cei doi. Vecinii au declarat: „I-am auzit certându-se. El îi spunea: ‘Te omor, te omor’, în timp ce ea îi striga să plece”.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20