Fotbal: Lazio – CFR Cluj pe stadionul Olimpico din Roma în UEFA Europa League

CFR Cluj este singura reprezentantă a României în acest sezon din cupele europene. Pe data de 28 noiembrie, la ora 21:00 (ora Italiei) pe stadionul Olimpico, va întâlni echipa Lazio Roma.

Formația lui Dan Petrescu a ajuns în Europa League după ce a fost eliminată de Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, iar la tragerea la sorți organizată la Monaco și-a aflat adversarii din faza grupelor. CFR a pornit din a patra urnă valorică la tragerea la sorți, și va juca cu Lazio, Celtic, Rennes.

Pe 7 noiembrie CFR Cluj a învins Rennes cu 1-0. Campionii României vor juca următorul meci pe Stadio Olimpico, la 28 noiembrie, de la ora 21:00 (ora Italiei). În acest moment, ardelenii sunt pe locul secund cu nouă puncte, la șase puncte distanță de următoarea clasată Lazio Roma.

Conducerea clubului italian amintește prin intermediul unui comunicat de presă suporterilor clujeni aflați în Italia că vor putea cumpăra bilete pentru meci doar în numerar, la punctul de vânzare din Viale delle Olimpiadi 61, la costul de 23 euro.

Vânzarea biletelor a început de miercuri 13 noiembrie și vor putea fi achiziționate până marți, 26 noiembrie. Casieria va fi deschisă de luni până vineri între orele 10:00 – 13:00 și între 14:00 – 16:30.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol