Fotbalist italian din România: „Noi, în Italia, avem o părere proastă despre români… la noi vin doar pentru a provoca haos”

Fotbalistul italian de 26 de ani, Fausto Rossi, care joacă la echipa românească de serie A, Universitatea Craiova, a afirmat de curând că italienii au o părere proastă despre români dar că el și-a schimbat-o foarte repede după a ajuns în România.

Fausto Rossi, 23 de ani, mijlocaș la Universitatea Craiova. Sursa: Mediafax.ro

„Am venit la Craiova pentru că m-a contactat direct antrenorul Devis Mangia şi după trei zile petrecute aici, am rămas într-adevăr plăcut impresionat. Noi, în Italia, avem o părere proastă despre persoanele care locuiesc în România din cauza a ceea ce se întâmplă, dar adevărul este că la noi vin doar pentru a provoca haos. Aici se comportă toți într-o manieră liniştită”, a declarat Rossi pentru site-ul tuttojuve.com.

Rossi a fost intervievat de site-ul italian cu ocazia meciului care va avea loc în această seară de joi, 3 august 2017, la ora 21:45, ora României, între Milan și Universitatea Craiova, meci în care mijlocașul italian va trebui să lupte împotriva conaționalilor săi.

„Clubul nu a participat în cupele europene de 17 ani, aşa că meciul de acasă a fost foarte aşteptat. Am venit la Milano cu o calificare încă deschisă, ştim bine că va fi dificil, dar aşa cum am jucat acasă vom încerca să o facem şi în retur”, a declarat Rossi.

În meciul tur dintre cele două echipe, Universitatea Craiova a fost învinsă de jucătorii italieni cu 1-0.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI