Gelozie extremă în Italia, un român a ucis pisica soției sale: „O iubești mai mult pe ea decât pe mine”

Un bărbat român în vârstă de 37 de ani, rezident într-o localitate din apropiere de Ravenna, este acuzat de violență în familie și uciderea unui animal de companie din gelozie față de soția sa.

Conform declarațiilor făcute de fosta soție, în cadrul procesului aflat acum în desfășurare, incidentul s-a produs pe 1 martie 2022, informează Corriere Romagna.

Soția bărbatului român a povestit că în timp ce vorbeau, ea s-a ridicat să deschidă ușa pisicii fără stăpân pe care o hrănea zilnic și de care se atașase.

Acest gest l-a deranjat pe bărbat, care a acuzat-o că preferă pisica în locul lui și iubește animalul mai mult decât pe el. În momentele următoare el a prins și a omorât pisica, după care a fost văzut săpând o groapă în grădină. De atunci, pisica nu a mai fost văzută.

În plus față de acest incident, bărbatul este acuzat că a maltratat-o pe soție în repetate rânduri, în perioada iunie 2021 – martie 2022, supunând-o atât la abuzuri psihologice, cât și fizice.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul îi verifica femeii telefonul, îi interzicea să iasă din casă și spiona conversațiile ei pe WhatsApp și pe rețelele sociale. Victima a susținut că a fost amenințată de soț chiar din ziua căsătoriei lor.

În cele din urmă, soția a găsit curajul de a-l denunța pe agresor, declanșând ancheta poliției di Ravenna.

În cursul procesului s-a constituit parte civilă Asociația Lndc Protecția Animalelor, reprezentată de avocat Barbara Liverani, care a cerut despăgubiri de 10.000 de euro.

@rotalianul