Genova – femeie română găsită moartă pe plaja din Arenzano. Se presupune sinucidere.

Cadavrul unei femei de cetățenie română, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit în această dimineață de 28 decembrie, 2016, pe plaja din comuna Arenzano, provincia Genova.

Din primele relatări ale autorităților din zonă, se presupune că femeia s-ar fi sinucis aruncându-se de pe o stâncă din apropiere unde și-a lăsat și poșeta în urmă, înainte de a se arunca în apă. Trupul ei a fost adus de valuri pe plaja din apropiere unde a fost observat de niște trecători care au chemat carabinierii la fața locului.

Teoria că ar fi vorba despre o sinucidere este întărită și de declarațiile colegilor și cunoscuților femeii care spun că acestea suferea de depresie și că a mai încercat și în trecut să se sinucidă. Femeia lucra într-un spital din Genova ca obstetriciană, era separată și avea un fiu.

În Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
   – http://www.azzurro.it
   – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
   – Telefon 19696
 • Telefono Amico
   – http://www.telefonoamico.it
   – Telefon: 199 284 284

Vă invităm să citiți, pe această temă, și articolul intitulat ”Depresia ucide! Nu permite depresiei să îți decidă destinul!”, referitor la ”Sindromul Italia” și cum se manifestă depresia în rândul femeilor care pleacă în străinătate, lăsându-și în țară proprii fii pe care mai apoi nu-i mai văd cu anii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI