George și visul care l-a ucis pe o stradă din nordul Italiei la doar 23 de ani. Mesajul fratelui îndurerat

„Era un băiat plin de energie, ajuta pe oricine era în dificultate, îi plăcea să facă totul singur, fără nici un ajutor și avea planuri foarte frumoase pentru viitorul său.” Este vorba despre George Ciuciur, 23 de ani, tânărul român mort într-un accident cu motocicleta pe o stradă din nordul Italiei, miercuri, 18 aprilie. Despre el, despre visele și pasiunea sa pentru motociclete, ne-a povestit Cosmin, fratele său:

„Suntem în Italia toată familia, de 10, aproape 11 ani, venim de la Iași și ne-am stabilit în provincia Verona. George, ca și mine, era pasionat de motociclete. Visul său era să aibă un Kawasaki Ninja, iar acest vis, în cele din urmă l-a ucis. Îmi pare atât de rău… ” ne povestește Cosmin și încercăm, pe cât posibil, să-i înțelegem durerea. Tânăr, aventuros, îndrăzneț, George Ciuciur bătea la porțile vieții cu curaj și speranță, convins că va putea smulge destinului tot ceea ce visa și își dorea. Crud și nemilos destin… L-a doborât în câteva secunde pe asfaltul unei străzi blestemate, la o lună doar după ce George își cumpărase motocicleta dorită.

Tânărul român s-a ciocnit cu o mașină Seat Leon, la Bussolengo, în via Molinara. Când asistenții sanitari au sosit la locul accidentului, au putut doar să constate că George murise. Tocmai se mutase la Nogarole Rocca unde locuia cu vărul său și lucra în atelierul tatălui, Laurențiu Ciuciur. În momentul accidentului, George mergea în vizită la părinții săi, Ana și Laurențiu Ciuciur, care locuiesc la Bussolengo. N-a mai ajuns…

Un doliu care afectează întreaga comunitate românească, bine integrată în zona respectivă. Condoleanțe sunt transmise și din partea primăriei prin cuvintele consilierului municipal din Villafranca, românul Cătălin Mustățea: „Este o mare durere. Întreaga noastră comunitate s-a adunat în jurul familiei.”

Înmormântarea lui George Ciuciur are loc astăzi, ora 15:00, la cimitirul din Bussolengo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cosmin, fratele său ține să precizeze:

„Dacă aveți pasiunea motociclismului și vă place viteza, mai bine luați un motor numai pentru pistă, evitați străzile. Vă pot ucide!”