George Cristian, românul din Italia care a căzut din picioare și a murit subit. Avea doar 24 de ani

Tânărul român decedat în seara zilei de luni, 4 noiembrie, după ce a ieșit dintr-un bar în Villa Sant’Antonio, la Castel di Lama, provincia Ascoli Piceno, se numea George Cristian, era originar din Onești, județul Bacău și avea 24 de ani. Locuia de ceva timp în Castignano, era căsătorit cu o tânără italiancă și avea un băiețel de 3 ani.

O moarte subită, a cărei cauză rămâne încă necunoscută, până se vor face publice rezultatele autopsiei.

George Cristian a intrat luni seară, în jurul orei 20.00, în barul benzinăriei Tamoil din apropierea centrului comercial „Città delle stelle”. A băut ceva și imediat după ce a ieșit s-a simțit rău, a început să tușească, a căzut la pământ și a murit în câteva minute. Și-a pierdut viața sub ochii celor prezenți, care nu l-au putut ajuta cu nimic. Nici personalul sanitar de la 118 nu l-a mai putut salva, încercările de a-l readuce la viață au fost zadarnice.

Membrii familiei au declarat că tânărul nostru conațional tușea de mai mult timp, dar au crezut cu toții că era o simplă răceală, nimeni nu se aștepta la un sfârșit atât de tragic.

Procuratura a deschis un dosar și a dispus o autopsie, pentru a se clarifica ce a dus la moartea atât de bruscă și neașteptată a tânărului român.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

George Cristian era căsătorit cu Alessandra și împreună aveau un băiețel de 3 ani. O familie tânără și fericită, o femeie rămasă singură și un copilaș care va fi nevoit să crească fără tatăl său. „Rămân a ta pentru totdeauna”, a scris pe Facebook soția bărbatului anunțând astfel public moartea acestuia. Nenumărate sunt mesajele de condoleanțe pe care continuă să le primească Alessandra de la rude, prieteni sau simple cunoștințe.

Despre George Cristian, prietenii spun că era un băiat plin de viață, vesel, care își iubea mai presus de orice familia. Și asta o demonstrează și postarea pe care tânărul a publicat-o pe pagina sa de Facebook cu doar câteva ore înainte de a muri și în care scria: „Doamne, îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Dă-mi liniște și sănătate, mie și familiei mele.” Peste numai câteva ore murea pe asfaltul din fața unui bar și suntem siguri că ultimul său gând le-a fost dedicat lor, soției și băiețelului, care a avut prea puțin timp la dispoziție pentru a-și cunoaște tatăl.

Printre zecile de mesaje și postări de condoleanțe de pe Facebook, se distinge mesajul de adio al Elenei, mătușa lui George Cristian: „Ai plecat prea devreme dintre noi scumpul meu finuț și nepot George, mă rog la Dumnezeu să-ți poarte pașii pe cărarea cu lumină. Dumnezeu să te ierte și să te țină în paza lui”.

Distribuie acest articol