Georgian Cîmpeanu, iubitul român al Elisabettei Canalis: „Diferența de vârstă nu-i o problemă, pare de-o seamă cu mine”

Georgian Cîmpeanu, campionul mondial (de patru ori) la kickboxing și care este de origine română, dar a crescut în Italia, a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu renumita Elisabetta Canalis, actriță și fotomodel, într-un interviu acordat revistei „Diva e Donna”.

279286104_766371907682229_6632231512665673463_n
Elisabetta Canalis și Georgian Cîmpreanu. Sursă: Instagram.

Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar Cîmpeanu a ținut să sublinieze că diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu reprezintă un obstacol în relația lor.

Elisabetta Canalis, în vârstă de 45 de ani, și Georgian Cîmpeanu, 30 de ani, s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru kickboxing.

„Depinde totul de caractere, dacă te potrivești cu cineva, diferența de vârstă se estompează. Elisabetta pare că are 30 de ani, la fel ca mine”, a declarat conaționalul nostru.

Schermata 2024-01-04 alle 20.42.40
Elisabetta Canalis și Georgian Cîmpreanu. Sursă: Instagram.

El și Elisabetta s-au întâlnit pentru prima dată acum aproximativ doi ani, când vedeta italiană de renume mondial, care a avut o relație chiar și cu George Clooney, a început să ia lecții de kickboxing de la campionul mondial.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu eram obișnuit să am de-a face cu persoane celebre. Și apoi, când cunosc pe cineva, îmi este greu să fiu expansiv. Dragostea a venit cu mult calm și răbdare”, a povestit el despre începuturile relației lor.

La momentul respectiv, Canalis trecea printr-o perioadă dificilă în relația cu fostul ei soț, avocatul Brian Perri, care este și tatăl fiicei sale, Skyler Eva.

Cei doi au divorțat în martie anul trecut, invocând „diferențe ireconciliabile” în documentele prezentate la tribunalul din Los Angeles, în SUA.

Georgian Cîmpeanu, care crescut la Roma și acum este stabilit în Milano, trăiește la mare distanță de Canalis, care locuiește în California.

„Nu este ușor, dar este bine așa. Reușim să ne vedem suficient de des,” a recunoscut Cîmpeanu, subliniind că relația lor merge foarte bine în ciuda provocărilor geografice.