Georgiana, adoptată de mică în Italia, își caută mama și fratele biologici. „Sufletul îmi este gol când mă gândesc la originile mele”

O tânără născută în România, dar adoptată de mică de o familie italiană, face un apel emoționant pentru a-și găsi familia biologică, în special pe fratele său mai mare,

Marin Elena Georgiana, născută pe 27 ianuarie 1988 în București, este fiica Marianei Marin, originară din comuna Borcea, județul Călărași.

Ea a crescut pe strada Drăgan Nicolae Nr 1 din București și a fost adoptată în Italia în anul 1994, la vârsta de șase ani.

În ciuda faptului că a fost crescută de o familie adoptivă iubitoare, care i-a oferit tot ce este mai bun, dorința ei de a-și cunoaște originile rămâne profundă și neclintită.

Georgiana își exprimă dorința, prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, de a afla mai multe despre mama sa biologică, Mariana.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
426723922_810220951146382_8351924345646031896_n
Georgiana, în copilărie și ca adult. Sursă foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

De asemenea, ea ar vrea să-l cunoască și pe fratele ei, Marin Gabriel, născut în 1980, despre care nu știe dacă a fost adoptat și el sau a rămas în grija mamei lor.

Mesajul ei, plin de speranță și dorința de reuniune, este un apel deschis către oricine ar putea deține informații care să o ajute să-și găsească rădăcinile și familia biologică.

„Ca orice copil adoptat, am avut norocul de o familie minunată care a știut să îmi ofere tot ce e mai bun, dar sufletul îmi este gol când mă gândesc la originile mele.

Nu o judec pentru alegerea făcută, vreau doar să știu cine mi-a dat viață și să îmi cunosc fratele,” mărturisește Georgiana în apelul său emoționant.

Ea îndeamnă pe oricine citește mesajul său să distribuie anunțul, în speranța că rețelele sociale și comunitatea largă îi vor putea oferi șansa de a-și împlini visul de a-și cunoaște familia biologică.

Georgiana solicită orice informație care ar putea contribui la această căutare, încurajând pe oricine să lase un mesaj privat pe pagina unde a fost postat apelul ei.

Într-o lume conectată prin rețele sociale și comunități online, povestea Georgianei rezonează cu mulți, amintindu-ne de puterea comunității și de dorința profund umană de a cunoaște și de a fi conectat cu propriile origini.