Gheorghe Dincă avea interdicție să intre în Italia, în urma unor acuzații de agresiune

Gheorghe Dincă, suspectul de la Caracal în cazul de dispariție a tinerei Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, figurează pe lista persoanelor care au interdicție de a intra în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica unei femei cu care era în concubinaj în această țară, relatează Mediafax.

Gheorghe Dincă este căsătorit și are patru copii. Vecinii bărbatului declaraseră că soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a plecat în urmă cu mai mulți ani în Italia, împreună cu copiii. Se pare însă că pentru o perioadă și Gheorghe Dincă a fost în Italia împreună cu familia sa.

La un moment dat, în Italia, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția italiană i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia pe o perioadă de 5 ani, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii, scrie Mediafax.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni, suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă, sâmbătă, la perchezițiile din casa suspectului, unde se bănuiește că a fost omorâtă Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a cerut ajutor la 112 în timp ce era sechestrată. Soția lui Gheorghe Dincă și doi dintre copiii acestuia au fost audiați, de altfel, de DIICOT, potrivit Mediafax.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sâmbătă, la ieșirea din curte, Elena, soția lui Gheorghe Dincă, nu a făcut declarații. Cei 200 de oameni strânși în fața casei au huiduit-o, însă, și pe ea. Aceasta s-a urcat într-un taxi, fără a face declarații.