Gheorghe și Mihaela, cei doi soți români morți în Italia într-un tragic accident. „Drum lin spre cer!”

Comunitatea din Ginosa, provincia Taranto, regiunea Puglia, este șocată și profund îndurerată după un tragic accident în care și-au găsit moartea trei tineri, printre care doi soți români și un băiat italian.

S-a întâmplat joi seara, 27 aprilie, în jurul orei 21:00, pe șoseaua dintre Ginosa și Marina di Ginosa.

Gheorghe Eduard Bolocan, în vârstă de 30 de ani și soția sa, Mădălina Mihaela, în vârstă de 25 de ani, călătoreau la bordul mașinii personale când s-au ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus. Pentru cei doi soți români nu a mai fost nimic de făcut.

Un tânăr de 27 de ani, Alessandro Calabrese, rezident în Marina di Ginosa, a murit în timp ce era transportat cu ambulanța la spitalul din Taranto, iar un al patrulea bărbat este internat la spitalul din Castellaneta, dar starea lui nu ar fi gravă.

Conaționalii noștri au decedat pe loc, viața lor a luat sfârșit mult prea devreme, lăsând în urmă o durere imensă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tinerii români erau foarte cunoscuți în comunitate.

„Mihaela are toată familia aici, va fi înmormântată în Italia, dar Gherghe va fi repatriat. Problema este că familia lui nu stă foarte bine din punct de vedere economic, nu știu cum o să facă, le trebuie bani mulți ca să-l ducă acasă”, ne-a declarat un prieten de-ai soților români.

photo_2023-04-28_13-02-49
Gheorghe Eduard și Mădălina Mihaela, decedați în Italia, într-un tragic accident de mașină. Sursa foto: profilul Facebook

Pe rețelele sociale au început să apară mesaje de condoleanțe de la prieteni și colegi de muncă.

„Condoleanțe, drum lin spre cer, Gheorghe, Dumnezeu să te aibă în grijă. Îmi pare foarte rău, un băiat tânăr s-a dus la cer…”, a scris cineva pe profilul Facebook al tânărului român.

„Doamne, draga mea! Bunul Dumnezeu să te odihnească în împărăția sa. Nu te voi uita niciodată! Drum lin către Dumnezeu! Nu pot să cred…”, am găsit scris și pe profilul Mihaelei. În urma sa rămâne o fetiță pe care a avut-o dintr-o relație anterioară.