Gheorghe Zamfir din nou în Italia! Bilete puse în vânzare pentru spectacolul de la Padova

După marele succes din 4 martie a acestui an la Auditorium Conciliazione din Roma, Gheorghe Zamfir se întoarce în Italia, de această dată la Padova, duminică 10 decembrie, orele 15.30 la Gran Teatro Geox.

La spectacolul din 4 martie la Roma, au fost prezenți în primele rânduri, alături de un public român numeros, italienii Paolo Bonolis, autorul TV Marco Salvati, producătorul și prezentatorul Rudy Zerbi, ambasadori, foști ambasadori și reprezentanți ai lumii ecleziastice.

Gheorghe Zamfir, naist, virtuoz și compozitor român, s-a născut la 6 aprilie 1941, la Găești în județul Dâmbovița

Este câștigătorul a 120 de discuri de aur și platină, cu peste 190 de discuri înregistrate și peste 120 de milioane de albume vândute. Singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în SUA și singurul artist român care a câștigat un disc de aur în Ungaria.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Exprimându-se artistic printr-un instrument aproape uitat, naiul, numit și fluierul lui Pan, a reușit să cucerească aplauzele întregii planete, a creat în decursul unei cariere muzicale care depășește 50 de ani, peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic.

Multe dintre piesele sale au fost de asemenea folosite în filme, cum ar fi „A fost odată în America” unde a interpretat „Cockeye’s Song” de Ennio Morricone; Karate Kid și Kill Bill vol. 1, în care apare piesa „The Lonely Shepherd”. În prezent, artistul lucrează la coloana sonoră a ultimului film al lui Quentin Tarantino, ne spune Emanuele Latagliata, președintele asociației Romit TV care este organizatorul spectacolelor lui Zamfir din acest an în Italia.

Gheorghe Zamfir va fi oaspete și în programul televiziv găzduit de Paolo Bonolis în această iarnă pe Canale 5.

Spectacolul de la Padova va avea loc pe 10 decembrie 2017, orele 15.30, la Gran Teatro Geox

În momentul de față, biletele se pot cumpăra pe site-ul oficial al:

Gran Teatro Geox – Padova

Organizator:

Emanuele Latagliata – Asociația Romit TV, Italia

Distribuie acest articol