Gragnano: șase prostituate românce în fața cimitirului, ademeneau bătrânii văduvi din localitate

Interdicție pe teritoriul localității italiene Gragnano din provincia Napoli pentru șase femei românce după ce au fost descoperite că se prostituau chiar în fața cimitirului din localitate, ademenind la sex în schimbul banilor pe bătrânii văduvi care veneau la mormintele soțiilor.

Potrivit celor relatate de Elena Pontoriero de la Metropolis Web și confirmate de carabinierii din Gragnano, coordonați de comandantul Giovanni Russo, cele șase femei românce au găsit ca punct strategic cimitirul din localitate pentru a face bani, oferind duminici pline de plăcere bătrânilor văduvi italieni care mergeau la cimitir.

Din vorbă-n vorbă, faima româncelor care își vindeau trupul în fața cimitirului a ajuns chiar și prin afara localității, astfel că unii dintre bătrânii care veneau la acel cimitir proveneau din localitatea Agerola și nu numai. Raporturile sexuale între cele șase femei și bătrânii din zonă aveau loc peste tot, în preajma cimitirului: în mașini, în baia cimitirului și chiar și în fața porții, scrie sursa citată.

Faima prostituatelor a ajuns însă și la urechile carabinierilor din localitate care în dimineața zilei de duminică, 11 februarie 2018, au organizat un raid la cimitir după ce le-au monitorizat pe acestea pentru o perioadă. Conform celor relatate de carabinieri, femeile românce veneau cu trenul de la Napoli în fiecare duminică pentru a oferi plăcere bătrânilor de la cimitir.

La apariția carabinierilor, un bătrân surprins alături de una dintre prostituate a încercat chiar să o apere pe aceasta: „Pot să o iau acasă? Este o femeie de treabă”, le-a spus bărbatul militarilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Celor șase femei li s-a interzis în mod oficial să mai pună piciorul în localitatea Gragnano și au fost urcate de către carabinieri în trenul spre Napoli.