Grav accident cu români în Italia: Un mort și doi răniți, între care o femeie însărcinată

Un tragic accident rutier s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, 2 martie, la Mazzara del Vallo, în Sicilia, în urma căruia un cetățean român și-a pierdut viața și alți doi ocupanți ai autoturismului au fost grav răniți.

Cei doi răniți sunt un tânăr român și o femeie de naționalitate tunisiană, care este însărcinată, informează Trapani Oggi.

Accidentul s-a produs pe via Salemi din localitatea menționată. Conform unei prime reconstituiri, un autoturism marca Peugeot 407, cu trei persoane la bord, doi români și o tânără tunisiană, nu a oprit la semnalul polițiștilor aflați pe Corso Vittorio Veneto.

Șoferul a apăsat pedala de accelerație, iar agenții au plecat în urmărirea mașinii.

După ce a trecut de spitalul „A. Ajello”, din cauza carosabilului umed în urma ploilor căzute în ultimele ore, șoferul a pierdut controlul volanului și autoturismul s-a izbit de zidul de beton care împrejmuiește o vilă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Grav accident cu români în Italia: Un mort și doi răniți, între care o femeie însărcinată. Sursa foto: Trapani Oggi

Impactul a fost unul extrem de violent, zidul a fost distrus, iar mașina s-a răsturnat pe lateral. Unul dintre ocupanți, un român în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut pe loc viața.

Celălalt român prezent în mașină a fost grav rănit. El a fost dus la secția Urgențe din Mazzara, apoi transferat la spitalul din Palermo. Femeia, o tânără tunisiană, gravidă, a supraviețuit și fost transportată cu elicopterul la Palermo.

La locul accidentului, pe lângă echipajele medicale de la 118, au fost prezenți polițiștii rutieri și o patrulă de la Poliția Locală. Procurorul de serviciu a deschis o anchetă.

Distribuie acest articol