Grav accident în Italia, o familie de români implicată. Cinci oameni au fost transportați la spital

Un grav accident frontal între două mașini a avut loc în după-amiaza de duminică, 14 mai, în zona lacului Garda, în urma căruia trei români și doi cetățeni italieni au fost transportați la spital, informează Brescia Oggi.

1200-20230515134116

Accidentul a avut loc la ora 17:30.

Un vehicul Peugeot, care circula dinspre Desenzano del Garda spre Peschiera, condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, alături de care călătorea soția, în vârstă de 71 de ani, ambii rezidenți la Ponti sul Mincio, din motive încă în curs de stabilire a invadat brusc banda opusă, ciocnindu-se frontal cu un vehicul Volkswagen Tiguan, condus de o femeie româncă în vârstă de 41 de ani.

În mașina conaționalei noastre se mai aflau soțul ei, în vârstă de 50 de ani și fiica lor de 17, toți rezidenți la Carpenedolo, regiunea Lombardia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au intervenit prompt pompierii din Bardolino, care au extras ocupanții din caroseriile mașinilor, și salvatorii de la 118 cu ambulanțe și elicopterul de la Verona Emergenza.

Pasagera din Peugeot a fost transportată cu elicopterul la spitalul Verona Borgo Trento, în timp ce ceilalți patru răniți au fost transportați la spitalul din Peschiera. Din fericire, niciunul dintre răniți nu este în pericol de a-și pierde viața.

La fața locului au intervenit personalul de la 118, pompierii din Bardolino și carabinierii de la Aliquota Radiomobile pentru cercetări.