Hoț român căutat în Italia cu afișe lipite prin cartier, în stilul Vestului Sălbatic

Un tânăr român în vârstă de 24 de ani a fost arestat recent la Milano, fiind acuzat de furturi și tâlhării, informează Milano Today.

Această acțiune a poliției vine după ce, în ultimele săptămâni, imaginea lui a fost distribuită pe rețelele de socializare și mai multe afișe cu imaginea lui au fost lipite pe zidurile din cartierul Baggio, cu mesajul gen „Ricercato” (Căutat), în stilul „Wanted” din Vestul Sălbatic.

Afișul îi avertiza pe locuitori: „Attenzione, questa persona è stata vista entrare in molte case del quartiere” (Atenție, această persoană a fost văzută intrând în multe case din cartier).

rapinatore_baggio

Locuitorii cartierului milanez au subit un val de furturi din locuințe și magazine care a început la sfârșitul anului 2023.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit Poliției Locale, suspectul este acuzat de comiterea unui furt agravat în noaptea de 3 ianuarie, într-o pizzerie situată pe via Chiostergi. Acesta ar fi furat băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

Pe data de 9 ianuarie, în jurul orei 20:00, românul este acuzat că a pătruns în casa unui cuplu de pe via Canevari, amenințându-i cu un șurubelniță.

În timpul incidentului, a furat un computer, un ceas și o pereche de ochelari, și a agresat fizic bărbatul din casă lovindu-l cu un picior în față, înainte de a fugi de la locul faptei.

Arestarea a avut loc joi seara, când polițiștii de la comisariatul Lorenteggio l-au identificat și capturat pe suspect pe via Quarti.