Un hoț român din Italia s-a dat singur de gol în fața polițiștilor care făceau un control de rutină. Credea că au venit pentru el

Un tânăr infractor român din Italia s-a autodenunțat marți, 27 aprilie 2021, în fața unei patrule de poliție care făcea un control de rutină și despre care credea că îl caută pe el pentru un furt efectuat într-un supermarket din cartierul Tavernelle, situat în orașul Ancona din regiunea Marche.

Polițiștii, însă, făceau un simplu control de rutină în acea seară și nu mică le-a fost mirarea (și amuzamentul, probabil) când l-au văzut pe infractor că spune tot fără să fie întrebat nimic.

„Cum ați făcut să mă descoperiți? Credeam că nu m-a văzut nimeni”, le-a spus polițiștilor tânărul, în vârstă de 25 de ani și cu antecedente penale, citat de ziarul italian Il Resto del Carlino.

Apoi a început să scoată de sub geacă și din buzunarele pantalonilor diferite produse alimentare despre care a declarat că le-a furat cu puțin timp înainte dintr-un supermarket, reușind să se îndepărteze fără a fi descoperit până în acel moment.

După ce a predat marfa furată agenților de poliție, aceștia l-au percheziționat și au găsit asupra lui și un pumnal tip rozetă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Îl țin pentru eventuali răufăcători sau hoți”, le-a spus polițiștilor tânărul infractor român, când l-au întrebat de ce îl poartă cu el.

Marfa furată a fost înapoiată supemarketului, iar țânărul de 25 de ani a fost denunțat pentru furt și port nejustificat de arme albe.