Hoț stângaci din Italia, fuge de la locul faptei și se ascunde din greșeală în curtea carabinierilor

Într-o încercare stângace de a scăpa de forțele de ordine, un hoț din Italia a ajuns să-și găsească refugiul chiar în cazarma carabinierilor, unde forțele de ordine l-au identificat și arestat imediat.

Comicul eveniment s-a petrecut în noaptea de duminică, 18 iunie 2023, într-un apartament din Monteriggioni, un mic sat din provincia Siena, regiunea Toscana.

Potrivit ziarului La Repubblica, tânărul, în vârstă de 30 de ani și de naționalitate străină, a profitat de faptul că știa unde erau ascunse cheile de la casa unor cunoștințe și a pătruns în locuința acestora, în jurul orei două noaptea.

Planul său a fost dat peste cap însă când proprietarii casei au fost treziți de zgomote suspecte și l-au surprins pe hoț în flagrant.

După ce au fost alertați de proprietarii casei, carabinierii au pornit la fața locului unde au primit o descriere sumară a suspectului și au început căutările.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu a durat mult apoi până când l-au identificat pe hoț, care nu se îndepărtase prea mult de locuința pe care a încercat s-o jefuiască.

Deși a reușit să fugă de la locul faptei, în încercarea de a-și face pierdută urma, infractorul a sărit peste gardul unei proprietăți aparent banale și a încercat să se ascundă printre tufișuri.

În mod comic însă, hoțul a descoperit prea târziu că a intrat de fapt chiar în curtea cazarmei de carabinieri din Monteriggioni.

Suspectul, asupra căruia existau deja anumite măsuri preventive de control judiciar, a fost reținut și prezentat justiției. În urma arestării sale, un judecător a impus arestul la domiciliu.

Distribuie acest articol