Hotel Rigopiano – alți 4 supraviețuitori scoși de sub dărâmături în această noapte. Extrase și 3 persoane decedate.

Alte patru persoane care au supraviețuit tragediei de la Farindola, au fost extrase de echipele de salvare în această noapte de 21 ianuarie, 2017, de sub dărâmăturile hotelului Rigopiano, o altă persoană individuată ca fiind în viață, rămânând încă sub dărâmături și pentru a cărei salvare se luptă cu zăpada și frigul pompierii, salvamontiștii, voluntari și angajați de la Protecția Civilă și Garda de Finanțe.

Lista supraviețuitorilor până în acest moment este: Fabio Salzetta, angajat al hotelului, Giampiero Parete și soția sa, românca noastră Adriana Vrânceanu, precum și cei doi copii ai lor, Ludovica și Gianfilippo, alți doi copii, Edoardo di Carlo și Samuel Di Michelangelo, la care se adaugă și supraviețuitorii extrași în această noapte, doi bărbați – Giampaolo Matrone și Vincenzo Forti – și două femei, Francesca Bronzi și Giorgia Galassi. Pe lista supraviețuitorilor transmisă ieri de prefectura din Pescara se afla și Stefano Feniello, însă până la această oră nu s-a confirmat salvarea sa.

Crește și numărul persoanelor decedate în această tragedie, din nefericire, care conform ANSA.it, se ridică la cinci: la primele două cadavre recuperate de sub dărâmături, care au fost identificate ca fiind ale lui Allessandro Giancaterino și Gabriele D’Angelo, angajați ai hotelului, se adaugă și cele trei persoane extrase fără viață în această noapte de echipele de salvare dar care nu au fost identificate până în acest moment.

Alte 19 persoane dispărute la această oră, scrie ANSA, care confirmă că în hotel se aflau în total 35 de persoane la momentul tragediei din 18 ianuarie, 2017. Șapte dintre aceștia erau angajați ai hotelului, în timp ce 22 de persoane erau înregistrate ca fiind oaspeți, iar 7 persoane nu au fost înregistrate dar s-a confirmat prezența lor în hotel.