„Nicușor a părăsit această lume la numai 42 de ani”. Anunțul trist al unei familii de români din Italia

Nicușor Toader a venit din România în Italia în urmă cu peste 20 de ani și a trăit aici până în clipa fatidică în care s-a stins din viață la numai 42 de ani.

Decesul conaționalului nostru vine în urma unei boli nemiloase și letale care l-a pus în scurt timp la pat, Nicușor fiind îngrijit apoi până în ultimul moment de către familia sa, care locuia în localitatea Gorgo al Monticano din provincia Treviso , relatează ziarul local Oggi Treviso.

„Ieri a părăsit această lume Nicușor Toader în vârstă de 42 de ani, anunță tatăl, frații, nepoții, verișorii, cumnații uniți cu rudele și toți prietenii. Funeraliile vor avea loc la Biserica Parohială San Martino di Navolè în data de sâmbătă, 19 ianuarie, la ora 15:00”, scrie familia lui Nicușor în necrologul publicat ieri, 18 ianuarie, pe site-ul casei funerare care se ocupă de înmormântarea conaționalului nostru.

Nicușor Toader a locuit și el în localitatea Gorgo al Monticano până acum 5 ani, mai scrie sursa citată, și lucra pentru o firmă din localitatea Mansuè din aceeași provincie.