Îl credeau plecat în Italia, dar era mort în casă, de mai multe săptămâni

Un român în vârstă de 60 de ani a fost găsit mort în casă, la Popricani, în județul Iași. Bărbatul era decedat de mai multe săptămâni și nimeni nu i-a bătut la ușă pentru că toți bănuiau că a plecat în Italia.

Conaționalul nostru locuia de unul singur și nu mai era angajat nicăieri. Primarul comunei a declarat că acesta începuse să-și facă dosarul de pensie, relatează Ziarul de Iași.

De la începutul toamnei, însă, nimeni nu-l mai văzuse, dar vecinii și rudele mai îndepărtate spuneau că probabil a plecat la sora sa, în Italia, așa cum își manifestase intenția în trecut.

Situația a luat o întorsătură neașteptată când sora bărbatului, a alertat autoritățile din Popricani deoarece nu mai reușea să ia legătura cu fratele ei.

Alarma a declanșat o investigație a poliției și administrației publice locale, în urma căreia a fost făcută macabra descoperire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost găsit mort în casă, în stare avansată de descompunere.

Autopsia va juca un rol crucial în elucidarea cauzelor decesului, având în vedere că nu era cunoscut faptul că ar fi suferit de vreo boală cronică.