Imagini incredibile în Italia, un bărbat călătorea așezat pe o canapea transportată pe mașină

În urma unui eveniment neobișnuit ce a avut loc în Catania, un bărbat de 41 de ani a fost amendat după ce a transportat un tânăr pe o canapea plasată pe acoperișul unei vechi mașini Fiat Panda. Incidentul a fost filmat și a devenit viral pe TikTok, atrăgând atenția poliției.

Bărbatul stătea întins comod pe canapea în timp ce autoturismul se deplasa prin oraș

Scena a fost surprinsă de un trecător care a postat videoclipul pe rețeaua socială TikTok sâmbătă, unde a generat rapid o mulțime de vizualizări și a stârnit reacții amestecate printre utilizatori.

Potrivit poliției și agenților de la comisariatul Borgo Ognina, videoclipul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de vineri, când bărbatul, împreună cu un prieten, a preluat o canapea de la o cunoștință.

Canapeaua a fost așezată pe acoperișul mașinii soției pentru a fi transportat acasă. Tânărul a avut ideea nepotrivită de a se așeza pe canapeaua de pe mașină, fiind astfel transportat pe străzile orașului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După identificarea rapidă a proprietarei vehiculului, după numărul de înmatriculare, poliția a descoperit că la volan se afla de fapt soțul acesteia.

Bărbatul a recunoscut că a așezat și legat canapeaua pe mașină, dar a susținut că nu și-a dat seama că tânărul s-a urcat pe el, o afirmație considerată improbabilă de ofițerii de poliție.

Bărbatul de la volan a primit o amendă de câteva sute de euro și i-au fost deduse mai multe puncte din permisul de conducere pentru încălcarea normelor Codului Rutier.