„În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”. Primar PSD critică românii rămași în țară

În cursul unei întâlniri a Ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, cu mai mulți primari din Județul Argeș, unul dintre primarii PSD prezenți a criticat dur românii care au rămas în țară.

Deși întâlnirea, care a avut loc la Consiliul Județean Argeș din Pitești, avea ca scop transmiterea unor informații utile din partea ministrului Intotero despre riscurile plecării la muncă în străinătate fără să se informeze, discuția a luat cu totul un alt curs, scrie ziarul Adevărul.

„În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii. Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”, a declarat revoltat Dumitru Voicu (PSD), primarul comunei Micești.

Potrivit sursei citate, primarul PSD-ist care a făcut această declarație și care este la conducerea comunei din anul 1992, în urmă cu trei ani a băgat în spital un polițist local după ce l-a lovit cu mașina. Martorii, care au privit toată scena cu consternare, spun că primarul l-ar fi accidentat intenționat pe polițist, când agentul i-a făcut semn că nu are voie să circule pe un sens interzis.