Italia: Incendiu într-un tunel de pe autostradă. Un TIR a luat foc, 32 de persoane intoxicate cu fum

Un Tir a luat foc în această dimineață pe autostrada A10 din Italia, între Spotorno și Savona, în timp ce se afla în interiorul unui tunel. 32 de persoane au fost intoxicate cu fum. Multe dintre ele călătoreau la bordul unui autocar care se deplasa chiar în spatele camionului incendiat.

Incendiul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:00, pe autostrada A10, între Spotorno și Savona, în Liguria. Din motive încă necunoscute, un camion a luat foc în interiorul tunelului Fornaci. Fumul negru și gros a invadat tunelul și i-a intoxicat pe șoferii și pe pasagerii aflați în interior. În cele din urmă, 32 de persoane au fost transportate la spitalele San Paolo din Savona și Santa Corona din Pietra Ligure.

Un TIR a luat foc în Italia, pe A10. Foto: IGV

Multe dintre persoanele intoxicate cu fum se aflau într-un autobuz care se deplasa chiar în spatele camionului. Șoferul Tir-ului nu a suferit niciun fel de leziuni, transmite presa italiană. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și echipe de pompieri, care au reușit să stingă flăcările. O porțiune de autostradă a fost închisă cu ieșiri obligatorii către Savona și Pietra Ligure.