Îngrijitoare amenințată cu pistolul de către fiul bătrânei asistate, femeia pretindea salariul care i se cuvenea

O îngrijitoare a fost amenințată cu pistolul de către fiul bătrânei asistate în momentul în care femeia și-a cerut retribuția lunară, informează bologna2000.com.

Când îngrijitoarea i-a cerut banii pentru munca prestată în cursul lunii, fiul bătrânei de care avea grijă victima, nu a ezitat să ia un pistol și să-l pună pe masă amenințând femeia: „am să fac așa cum se face la Caserta: te voi face să dispari!” Acestea au fost cuvintele rostite la adresa îngrijitoarei mamei sale, o cetățeană ucraineană de 50 de ani care nu făcuse altceva decât să ceară banii care i se cuveneau.

Agenții de la secția de poliție din Cadelbosco di Sopra, provincia Reggio Emilia, au depus o plângere la Parchetul de pe lângă Curtea de Reggio Emilia împotriva bărbatului italian în vârstă de 50 de ani, rezident în Campegine și a confiscat arma folosită pentru a amenința pe îngrijitoarea mamei sale.

Conform reconstituirii făcută de către autorități, bărbatul a refuzat să plătească femeii suma de 1,350 de euro care reprezenta salariul pe ultima lună în care femeia prestase servicii, iar la insistențele acesteia a folosit pistolul pentru a amenința-o și a convinge-o să renunțe la cererea sa.

Alarmată, îngrijitoarea a sunat la telefonul de urgență 112 pentru intervenția carabinierilor. Deși bărbatul înainte de sosirea acestora a pus pe masă banii datorați femeii și a ascuns arma, după declarațiile și indicațiile îngrijitoarei pistolul a fost găsit ascuns într-un rucsac.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Având în vedere constatările efectuate de către investigatori, bărbatul a fost denunțat în stare de libertate pentru infracțiunea de amenințare agravată.

Distribuie acest articol