Îngrijitoare din Italia bătută de fiul asistatului. Bătrânul îngrijit sare în ajutorul femeii

Un italian în vârstă de 70 de ani, după o ceartă violentă, a lovit-o cu palmele pe îngrijitoarea tatălui său. Bătrânul asistat, speriat de ceea ce i se întâmplă femeii, a chemat carabinierii ca să ceară ajutor și să o apere pe femeia care are grijă de el de dimineață până în seară, informează iltirreno.it.

A fost bătrânul de 90 de ani cel care a sunat la 112: „Veniți repede, o bate pe badanta mea!” Și o patrulă de carabinieri s-a grăbit să ajungă în via Medaglie d’oro din Massa Carrara, găsind bătrânul invalid la pat și femeia încă în stare de șoc pentru ceea ce i se întâmplase. După o ceartă violentă, fiul bătrânului și-a pierdut cumpătul și a lovit femeia cu palmele de mai multe ori, învinuind-o că nu și-a făcut datoria cum trebuie și cum i s-a cerut. Chiar dacă bătrânul asistat a susținut mereu opusul.

Dar declarația fiului nu i-a convins pe carabinieri, care succesiv i-au interogat atât pe îngrijitoarea implicată cât și pe bătrânul tată. Femeia a declarat că cearta a pornit de la bani, în momentul în care au început să discute despre retribuțiile care îi revin de drept și că nu ar fi fost prima dată când avea loc o astfel de ceartă, mai aprinsă. Dar niciodată fiul bătrânului nu o mai lovise până atunci. Bătrânul în vârstă de 90 de ani a luat apărarea badantei sale, povestind carabinierilor cât de bine este îngrijit de către aceasta. Singura care este mereu lângă el când mănâncă și când are nevoie de atenția necesară impusă de boala sa. El a confirmat carabinierilor că au existat deja alte certuri, dar că niciodată nu se mai ajunsese la bătaie. „De data aceasta mi-a fost teamă”, a concluzionat el. Mai ales că bietul bătrân, imobilizat la pat, nu putea să facă nimic pentru a-l opri pe fiul său, doar să urmărească scena. Printre altele, a declarat că pe îngrijitoarea sa o cunoaște de câteva luni și că nu a auzit-o niciodată plângându-se de ceva cu rudele sale. Pe scurt, el i-a luat apărarea femeii, dând toată vina pe membrul familiei sale.

Situația a revenit în cele din urmă la normal, când fiul s-a întors la domiciliul său iar bătrânul a rămas doar cu femeia care îl îngrijește. Aceasta i-a pregătit prânzul și l-a așezat înapoi în pat, așa cum obișnuiește în fiecare zi, într-o luptă continuă cu boala și neputința omului ajuns aproape de capătul vieții sale.

Carabinierii le-au propus protagoniștilor acestei întâmplări să depună plângeri, dar aceștia au refuzat. Nu o vor face pentru că cei doi, îngrijitoarea și fiul bătrânului, au găsit un acord comun între timp. Mai ales că femeia a declarat că nu vrea să plece de lângă bătrânul care o tratează ca pe o fiică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI