O îngrijitoare din Italia riscă să-i fie amputat un picior după ce a fost lovită de o mașină

O femeie din Republica Moldova, în vârstă de 58 de ani, a fost implicată într-un grav accident rutier petrecut miercuri, 17 martie a.c., în timp ce traversa strada. Femeia mergea pe bicicletă când, în momentul traversării, a fost lovită din plin de o mașină.

Brescia Today informează că femeia, care lucrează ca badantă, se deplasa regulamentar, în jurul orei 15:45, pe pista ciclabilă de pe via Lenin din Suzzara, provincia Mantova din Lombardia, iar în momentul traversării pe trecerea de pietoni, care este amplasată în apropierea sensului giratoriu, a fost lovită de o mașină. Din prima reconstituire a forțelor de ordine reiese că șoferul care a provocat accidentul ar fi fost orbit de soarele puternic care bătea în parbriz.

Locul unde s-a petrecut accidentul. Foto: Brescia Today

La fața locului s-au deplasat imediat două ambulanțe, fiind declanșat codul roșu, dar din cauza gravității rănilor a fost solicitat un elicopter care a transportat victima la Spitalul Civil din Brescia. Ajunsă acolo, medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale de urgență.

Potrivit surselor locale, moldoveanca în vârstă de 58 de ani riscă amputarea unui picior din cauza rănilor grave suferite.

@rotalianul