O îngrijitoare din Italia riscă să-i fie amputat un picior după ce a fost lovită de o mașină

O femeie din Republica Moldova, în vârstă de 58 de ani, a fost implicată într-un grav accident rutier petrecut miercuri, 17 martie a.c., în timp ce traversa strada. Femeia mergea pe bicicletă când, în momentul traversării, a fost lovită din plin de o mașină.

Brescia Today informează că femeia, care lucrează ca badantă, se deplasa regulamentar, în jurul orei 15:45, pe pista ciclabilă de pe via Lenin din Suzzara, provincia Mantova din Lombardia, iar în momentul traversării pe trecerea de pietoni, care este amplasată în apropierea sensului giratoriu, a fost lovită de o mașină. Din prima reconstituire a forțelor de ordine reiese că șoferul care a provocat accidentul ar fi fost orbit de soarele puternic care bătea în parbriz.

Locul unde s-a petrecut accidentul. Foto: Brescia Today

La fața locului s-au deplasat imediat două ambulanțe, fiind declanșat codul roșu, dar din cauza gravității rănilor a fost solicitat un elicopter care a transportat victima la Spitalul Civil din Brescia. Ajunsă acolo, medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale de urgență.

Potrivit surselor locale, moldoveanca în vârstă de 58 de ani riscă amputarea unui picior din cauza rănilor grave suferite.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!