O îngrijitoare română din Italia acuză două bătrâne de 90 de ani: „M-au bătut și m-au sechestrat”

O îngrijitoare română din Italia acuză două femei de 89 și respectiv 92 de ani că au lovit-o și au sechestrat-o în perioada în care lucra pentru un prieten de-al lor, un bătrân din Florența. „M-au bătut și m-au încuiat în cameră” declară îngrijitoarea în fața magistraților, în cadrul procesului inițiat la tribunalul din Florența.

Cele două femei italiene au urmărit audiența în sala de judecată, în timp ce îngrijitoarea  a prezentat acuzațiile în fața judecătorului și pe care le denunțase mai întâi carabinierilor. Potrivit femeii românce, în două episoade diferite, cele două bătrâne ar fi pălmuit-o, bruscat-o și au încuiat-o într-o cameră. Episoadele violente ar fi avut loc în perioada anilor 2011-2012 în casa prietenului lor pensionar, un bătrân de 80 de ani pentru care lucra românca, bătrân care între timp a decedat.

„M-au lovit cu palma peste obraz, m-au bruscat și m-au încuiat într-o cameră” povestește îngrijitoarea. În mod particular, bătrâna de 89 de ani este acuzată că a bruscat-o pe femeia română, în timp ce pensionara de 92 de ani a pălmuit-o și a încuiat-o într-o cameră.

Procesul va fi reluat în luna septembrie, când vor fi audiate cele două bătrâne acuzate. Între timp, avocatul pensionarei de 92 de ani a depus o plângere împotriva femeii românce pentru calomnie, informează La Nazione.