Una dintre infractoarele cele mai căutate din România lucra ca îngrijitoare în Italia. Dată în urmărire de Interpol

O femeie română originară din Bârlad, județul Vaslui, are de executat în România o pedeapsă de 7 ani de închisoare, dar este de negăsit. Ultimul loc în care a fost semnalată prezența sa este localitatea Cadore, din Veneto, Italia, unde românca lucra ca îngrijitoare la o familie de bătrâni italieni.

Liliana Victoria Sandu, în vârstă de 55 de ani, pare că a intrat în pământ, căutată de autorități de mai mult timp, este de negăsit, relatează Il Gazzettino.

Ea a fost condamnată în anul 2012 în România la 7 ani de închisoare pentru înșelăciune. Femeia a reușit să obțină împrumuturi de la mai multe bănci din Bârlad cu adeverințe false. Ea a fost acuzată și de instigare la fraudă pentru că ar fi convins mai multe persoane să îi dea bani, cu promisiunea restituirii unor procente mari la sumele donate.

Românca nu a făcut nicio zi de închisoare, ea a fugit în Italia făcându-și pierdute urmele

A fost găsită în cele din urmă la Cadore, în provincia Belluno, unde lucra ca îngrijitoare, a fost plasată de autorități în arest la domiciliu, dar a reușit din nou să fugă. Acum, Liliana Victoria Sandu, este judecată cu acuzația de evadare și de Tribunalul din Belluno. Vineri, 8 februarie a avut loc a doua audiență a procesului dar inculpata nu a fost prezentă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Liliana Victoria Sandu este destinatara unui mandat european de arestare emis de România și este dată în urmărire de Interpol.

Liliana Victoria Sandu, 55 de ani destinatara unui mandat european de arestare emis de România, dată în urmărire de Interpol