Îngrijitoare română din Italia găsită moartă în baia bătrânei pe care o asista. Peste 2 zile urma să se întoarcă în România

Tragedie în această dimineață de 25 august 2018 într-o vilă din via San Gaspare, numărul 24, din cartierul Brecce Bianche al localității italiene Ancona, unde o femeie română în vârstă de 62 de ani a fost găsită fără viață.

Conaționala noastră lucra ca badantă în locuința de pe strada menționată mai sus și avea grijă de o bătrână în vârstă de 91 de ani, relatează ziarul Cronache Ancona. Potrivit sursei citate, femeia fusese angajată în urmă cu trei luni pentru a ține locul unei alte îngrijitoare, și ea de origine română, care a plecat în concediu, în România. Peste 2 zile, îngrijitoarea decedată ar fi trebuit să se întoarcă înapoi în țară, pentru a avea grijă de cei doi nepoți ai săi.

Trupul neînsuflețit al femeii românce a fost găsit de nepotul bătrânei asistate, în jurul orei 9.00 din această dimineață, când acesta a intrat în locuință și a găsit-o pe bătrână rănită în bucătărie, iar în baie, pe paviment, a găsit-o pe conaționala noastră fără viață.

Din primele relatări ale autorităților locale care s-au prezentat la fața locului, reiese că nu sunt semne de violență și se presupune că femeia română a murit din cauze naturale, iar bătrâna ar fi căzut și s-ar fi lovit, după ce îngrijitoarea sa a decedat, dar autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo, anchetă care va fi condusă de procurorul Valentina Bavai.

Distribuie acest articol