O îngrijitoare română din Italia a riscat să fie violată de bătrânul de 89 de ani pe care îl asista

O femeie română în vârstă de 49 de ani care îngrijea la Fermo (Marche) un bătrân avocat italian pensionar, a riscat să fie violată de către acesta. Bărbatul are nici mai mult, nici mai puțin de 89 de ani, dar venerabila vârstă nu l-a împiedicat să se bage complet dezbrăcat în patul badantei sale, scrie Il Resto del Carlino.

Bătrânul este un fost avocat aflat de mulți ani la pensie care acum va trebui să răspundă în fața unui judecător pentru acuzația de tentativă de viol.

Femeia română lucra și locuia în casa pensionarului. De-a lungul timpului a suportat deseori glumele cu tentă sexuală ale bătrânului de care avea grijă, dar niciodată acestea nu au depășit o anumită limită. Până într-una din nopțile trecute, când bărbatul a ținut să-și manifeste foarte explicit intențiile față de conaționala noastră.

De la vorbe bătrânul a trecut la acțiune și, după ce badanta a adormit, acesta a intrat în camera ei complet dezbrăcat, s-a băgat sub cearșafurile femeii și a încercat să facă sex cu ea. Badanta, cu 40 de ani mai tânără, a reușit să scape din mâinile năbădăiosului pensionar, a fugit afară din casă și a chemat poliția.

Pentru fostul avocat, având în vedere vârsta înaintată, nu va exista în mod evident riscul că va ajunge la închisoare, dar va fi oricum judecat pentru tentativă de viol, precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI