Mihaela, îngrijitoarea română dispărută în Italia. A ieșit să își cumpere țigări și nu s-a mai întors

O îngrijitoare română din Italia care lucra în provincia Romei, la Borgata Finocchio (Lazio), a dispărut fără urmă din data 23 aprilie. Angajatorul declară că femeia a spus că iese să își cumpere țigări dar nu s-a mai întors la locul de muncă unde lucra și locuia.

Mihaela Gabriela Cîrlan este o femeie de 32 de ani care lucra ca îngrijitoare și locuia la domiciliul angajatorului său. Este dispărută fără urmă din ziua luni, 23 aprilie. În seara acelei zile Mihaela a vorbit la telefon cu iubitul său, în jurul orei 18:30. „Era liniștită” a declarat bărbatul mai târziu autorităților, spunând că nimic nu i-a dat de bănuit că ar fi ceva în neregulă cu femeia.

Aproximativ la o oră după ce a vorbit la telefon cu bărbatul, Mihaela a ieșit afară spunând asistatului său că merge să-și cumpere țigări, dar de atunci nu s-a mai întors la locul de muncă unde locuia și nu se mai știe nimic de ea. Din acea seară telefonul mobil al conaționalei noastre este închis. „Și-a luat și geanta cu ea” declară angajatorul Mihaelei la emisiunea „Chi l’ha visto”, program TV italian care relatează cazuri de dispariție a persoanelor din această țară, după care adaugă: „Nu știu să aibă prea mulți prieteni aici, la Roma.”

Dispărută din Roma, Mihaela Gabriela Cărlan, 32 de ani. Foto: „Chi l’ha visto”

Mihaela Gabriela Cîrlan, poate fi recunoscută și după cicatricea pe care o are deaupra sprâncenei drepte. Are cu ea cartea de identitate care este expirată, 20 de euro în buzunar și nu vorbește bine italiană, nu poate să se exprime corect în această limbă. De aceea apelul este urgent și adresat oricărei persoane care se află în posesia de informații care pot ajuta la găsirea conaționalei noastre.

Dispariția Mihaelei Garbriela Cîrlan a fost adusă la cunoștința autorităților de către Rolando, asistatul și angajatorul său. Oricine poate da relații despre ea este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de carabinieri, la numărul de telefon 112, sau la redacția emisiunii „Chi l’ha visto.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol