Îngrijitoare română moartă în Italia la locul de muncă. „O femeie veselă, frumoasă și deosebită”

O femeie română originară din județul Bacău a murit la 51 de ani în urma unui infarct suferit la domiciliul bătrânei pe care o îngrijea, la Dronero, provincia Cuneo, în Piemonte. Fiica bătrânei are numai cuvinte de regret și de apreciere la adresa celei care a fost Manuela Hrincu: „Era o persoană veselă, deosebită, un om frumos!”

Manuela lucra de 3 ani ca îngrijitoare pentru o bătrână în vârstă de 83 de ani care locuia în Ricogno, un cătun din Dronero, informează targatocn.it. Locuia în casa bătrânei, cu care reușise să stabilească o relație de încredere și afecțiune.

Luni, 28 septembrie, în jurul orei 23:00, inima Manuelei s-a oprit brusc și mult prea devreme. Femeia a suferit un infarct și încercările repetate de resuscitare din partea echipei sanitare de la 118 care a ajuns imediat la fața locului nu i-au fost de nici un folos.

Simona, fiica bătrânei pe care Manuela o asista cu dragoste și devotament, spune despre femeia română: „ Era o femeie veselă, frumoasă și deosebită. Mama mea depinde mereu de cineva și nu este ușor să găsești persoana potrivită. Am avut mare noroc cu ea, chiar aș vrea să știe cât de mult îi mulțumesc.”

Trupul neînsuflețit al Manuelei Hrincu se află în camera mortuară de la cimitirul din Dronero în așteptarea ultimului drum spre casă. La Bacău o așteaptă rudele și în special fiul ei adolescent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Sincere condoleante, copil îndurerat! Mami a plecat dar, de acolo, de sus, te va veghea mereu. Va fi îngerul tău păzitor! Putere și credință! Dumnezeu s-o așeze unde drepții se odihnesc!”, a scris cineva pe profilul Facebook al băiatului.