Îngrijitoare din Italia salvează bătrânul asistat din flăcările unui incendiu izbucnit în toiul nopții

O îngrijitoare din Favaro Veneto, provincia Veneția, a dat dovadă de mare responsabilitate și eroism, salvând pe bătrânul cu dizabilități pe care îl asista din flăcările unui incendiu izbucnit noaptea, în bucătăria apartamentului în care locuiau.

Cauzele incendiului declanșat vineri 27 iulie, în jurul orei ora 1:40, în apartamentul din via Monte Bianco din Favaro sunt încă necunoscute. Flăcările au izbucnit în bucătărie și s-au extins cu repeziciune în întreaga locuință care a fost în întregime distrusă de incendiu.

Îngrijitoarea, trezită din somn de fum și zgomote, a acționat cu repeziciune pentru a salva bătrânul dizabil care nu se putea mișca de unul singur. Femeia a reușit să iasă la timp împreună cu asistatul său din locuința respectivă. „Rapiditatea și promptitudinea de care a dat dovadă îngrijitoarea, au dus la salvarea bătrânului bolnav și la evitarea unor consecințe fatale”, scrie Venezia Today.

La fața locului au intervenit echipele de pompieri care, la sosirea lor, au găsit îngrijitoarea și bătrânul în afara locuinței, la adăpost de orice pericol. Operațiunile de stingere a incendiului au durat timp de două ore iar fumul s-a extins în întreaga clădire care pentru moment a fost evacuată.

Personalul de la 118 a acordat asistența sanitară necesară bătrânului dizabil care este în viață datorită femeii ce îl îngrijește și care și-a făcut datoria cu prețul vieții sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol