Îngrijitor moldovean găsit spânzurat în Italia. O înlocuia pe mama sa la locul de muncă

Tragedie într-un apartament din Pozzuolo Martesana, în apropierea orașului Milano, unde un bătrân italian l-a găsit spânzurat pe bărbatul care avea grijă de dânsul, informează Il Giorno. Îngrijitorul bătrânului avea 26 de ani și era originar din Republica Moldova, el a fost găsit spânzurat cu șireturile de la pantofi. Faptele s-au petrecut în timp ce bătrânul dormea.

În seara zilei de duminică, 9 septembrie, în jurul orei 19:00, bătrânul a descoperit corpul tânărului său îngrijitor fără viață, în sufrageria apartamentului în care cei doi locuiau. Bărbatul moldovean s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi, agățat de un mobilier din încăperea respectivă.

Îngrozit, bătrânul a dat alarma, dar, din păcate, pentru tânărul îngrijitor nu mai rămăsese nimic de făcut.

Își înlocuia mama la locul de muncă

Tânărul a sosit recent în Italia și pentru câteva săptămâni o înlocuia pe mama lui care a plecase în țara sa natală pentru o scurtă vacanță.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se presupune că a fost sinucidere

Cea mai credibilă ipoteză este cea a sinuciderii. Nu s-au găsit semne de violență pe corpul tânărului de 26 de ani, deși există încă multe suspiciuni ale investigatorilor pentru acest gest, aparent inexplicabil. Nu s-au constatat semne că s-ar fi dat vreo luptă în apartament și nu lipsea nimic din casă, au declarat anchetatorii.

Magistratul a dispus efectuarea autopsiei trupului neînsuflețit pentru a se aduce noi detalii privind decesul tânărului moldovean.

@rotalianul