Îngrijitor român dispărut în Italia. „A făcut un curs de badante și lucra numai în ture de noapte”

O mamă din România își caută de doi ani cu disperare fiul plecat la muncă în Italia. Dorel a plecat în căutarea unui trai mai bun în străinătate, dar de doi ani de zile familia mai are nicio veste de la el. Mama românului nostru trăiește cu inima strânsă din cauza incertitudinii.

Dorel a decis să plece la muncă ,în Italia, sperând să scape de grija zilei de mâine. A absolvit un curs de îngrijitor și lucra în tură de noapte, a specificat mama Margareta în cadrul emisiunii Acces Direct.

Cu toate acestea, lucrurile s-au complicat și, în ciuda eforturilor mamei sale de a afla ce s-a întâmplat cu el, Dorel rămâne de negăsit.

Captură de ecran 2023-07-26 145833
Dorel, dispărut în Italia și mama sa, Margareta. Sursa foto: Captură video Acces Direct

„Nu l-am mai văzut de doi ani, în octombrie se fac doi ani. Din 2021, din luna decembrie, nu am mai vorbit la telefon. El a plecat cu un contract de muncă. A plecat cu o firmă, a plecat să muncească, a făcut un curs de badante și după l-a dat să lucreze numai în ture de noapte.

Era bolnav, nu trebuia să facă atâta efort și probabil că a plecat de la locul de muncă. Nu am știut nimic, l-am contact de mai multe ori, acum nu mai răspunde deloc”, a povestit mama bărbatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, Dorel are o stare de sănătate fragilă, iar munca în tura de noapte ar fi dus la agravarea problemei.

„După ce a terminat cursul, l-au repartizat la muncă numai noaptea și el trebuia să ia în fiecare noapte o pastilă și nu a mai putut să ia pastila. Are probleme pe fond nervos. Diagnosticul a fost pus în România, are și o pensie de boală. Era un om normal. Nu știu ce a făcut, nu știu nimic”, a mai spus femeia.

Incertitudinea și lipsa de informații sunt greu de suportat pentru această mamă și pentru întreaga familie care așteaptă cu nerăbdare să afle vești de la fiul dispărut.

Sperăm ca autoritățile competente să investigheze acest caz și să ofere sprijin în găsirea lui Dorel, astfel încât familia să primească vești de la el cât mai curând.