Întâlnire incredibilă în avion: Doi pasageri cu același nume și aceeași înfățișare s-au nimerit unul lângă altul

Mark Garland, un șofer de autobuz în vârstă de 58 de ani din Trowbridge, Wiltshire, Regatul Unit, a avut parte de o întâmplare complet neobișnuită la data de 2 martie, în timp ce se afla la bordul unui avion cu destinația Bangkok, Thailanda.

Acesta a descoperit că persoana care avea loc pe scaunul de lângă el în avion nu numai că îi seamăna izbitor, având aceleași trăsături fizice și o chelie asemănătoare, dar și același nume.

Mai mult, celălalt Mark Garland, un constructor în vârstă de 62 de ani din Warmley, Bristol, Marea Britanie, și-a exprimat uimirea față de coincidență, descriind-o ca fiind una „nebună”.

flight-clone-2
Cei doi Mark Garland. Sursă foto: Mark Garland/New York Post.

„Care sunt șansele să se întâmple așa ceva?”, s-a mirat el.

Încurcătura a început încă de la check-in, unde angajații au crezut că Mark s-a înregistrat deja, neștiind că există doi pasageri cu același nume pe același zbor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația a generat confuzie și a întârziat procesul de înregistrare timp de 40 de minute, după cum a relatat cel mai tânăr dintre cei doi bărbați.

Când s-au întâlnit față în față la poarta de îmbarcare, amândoi Mark au fost surprinși de asemănarea lor, ajungând să glumească pe seama situației și să-și arate pașapoartele pentru a-și confirma identitățile.

„Am fost șocat de cât de ciudat era,” a spus Mark cel tânăr la vederea sosiei sale. „Oamenii spuneau că am putea fi frați.”

„Am spus, «Uite, eu sunt Mark Garland», arătându-i pașaportul meu, și el a început să râdă și a deschis pașaportul său și mi-a arătat numele său”, a mai adăugat el.

Această întâlnire neobișnuită a fost doar începutul; pe durata zborului de 11 ore și jumătate, cei doi au descoperit că au multe în comun: ambii trăiesc la o distanță de aproximativ 15 minute unul de celălalt, au câte patru copii fiecare și cunosc unele persoane comune.

În plus, ambii au o pasiune pentru Thailanda, țara în care au călătorit de nenumărate ori. Mai mult, cei doi s-au intersectat de foarte multe ori fără să știe.

„Sunt șofer de autobuz, și Mark a spus că uneori folosește autobuzul meu,” a declarat celălalt Mark.

Până la finalul zborului, legătura dintre cei doi a devenit atât de puternică, încât Mark, șoferul de autobuz, a putut chiar să tragă un pui de somn cu capul pe umărul celuilalt Mark.

Cei doi plănuiesc acum să rămână în contact și să se întâlnească pentru o bere în Thailanda, considerând că acesta este începutul unei prietenii pe viață.

Această întâmplare remarcabilă reamintește de un alt caz din 2015, când Neil Thomas Douglas, un scoțian cu barbă roșie, a fost așezat lângă sosia sa, Robert Stirling, din Londra, în timpul unui zbor, demonstrând încă o dată că lumea este plină de surprize neașteptate.