Ionuț este dispărut din Italia de 5 zile, mama sa îl caută îngrijorată

Ionuț Bogatu are 21 de ani, este cetățean român și locuiește cu mama și cu sora sa în localitatea italiană Livorno, dar din seara zilei de duminică, 14 iulie 2019, Cerasela, mama tânărului român, nu mai știe nimic de el.

Ionuț Bogatu, 21 de ani, dispărut în Italia din data de 14 iulei 2019. Sursa foto: Facebook

În jurul orei 22:30 de duminică seara, Ionuț a ieșit din casă pentru a face o plimbare, spunând surorii sale că se va întoarce imediat. La miezul nopții, mama tânărului nostru conațional s-a întors de la muncă, dar Ionuț încă nu revenise de la plimbarea sa și nici telefonul nu-l avea cu el.

Cerasela a alertat imediat autoritățile și între timp a făcut un apel și la emisiunea „Chi l’ha Visto”, dar până la această oră ne-a relatat că nu a primit nicio veste despre fiul ei. De aceea facem un apel și noi la comunitatea românească din Italia, în speranța că cineva l-a văzut și îi va da o veste bună.

„E greu să aștept și să nu știu nimic de el”, spune Cerasela îngrijorată pentru fiul său.

Ionuț Bogatu are 21 de ani, 1,85 metri înălțime, păr șaten, ochi verzi și la data dispariției era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni scurți negri și încălțăminte sportivă de culoare neagră. Are cu el portofelul cu documentele și cheile de la casă doar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații despre acest tânăr român, este rugat să o contacteze pe mama lui Ionuț, Cerasela, la numărul de telefon 328 371 9610, să sune autoritățile la numărul unic de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau carabinieri.

@rotalianul