Ionuț și Lucian și-au pierdut viața în Italia în urma unui tragic accident rutier petrecut noaptea trecută

Doi tineri români și-au pierdut viața în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 11 iulie 2020, în urma unui grav accident rutier petrecut în localitatea Gorgonzola de lângă Milano.

Potrivit presei locale, tragedia a avut loc în jurul orei 2:15 din această noapte pe Strada Statală 11, pe care Ionuț Florin Tuvichi, un tânăr român de 28 de ani rezident în localitatea Gorgonzola, circula la volanul unui autoturism Ford Fiesta. Alături de el, în mașină, se afla și Lucian Bogdan Brăiculescu, de aceeași vârstă, dar rezident în localitatea Cassina de’ Pacchi.

Ionuț Florin Tuvichi (stânga) și Lucian Bogdan Brăiculescu (dreapta). Foto: Facebook

Din primele informații făcute publice de anchetatori reiese că mașina în care se aflau cei doi tineri români ar fi intrat la un moment dat, din cauze în curs de investigare încă , pe cealaltă bandă de circulație, iar o furgonetă Ford Transit care venea din sens opus i-a lovit din plin. În urma impactului dintre cele două mașini, Ionuț și Lucian au murit pe loc, trupurile lor neînsuflețite rămânând încastrate între fiarele mașinii.

Autoturismul Ford Fiesta în care călătoreau cei doi români. Foto: MilanoToday.it

A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor care a lucrat circa trei ore pentru a scoate corpurile lor fără viață din mașină. Șoferul furgonetei, un cetățean italian în vârstă de 24 de ani, a scăpat cu viață și a fost transportat la spitalul San Raffaele din Milano în stare de șoc.

Furgoneta Ford Transit în care se afla șoferul italian. Foto: MilanoToday.it

A fost deschisă o anchetă, condusă de carabinierii din Gorgonzola și colegii lor din Cassano D’Adda, pentru a descoperi cu exactitate dinamica accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI