Ionuț, tânăr român din Italia, mort la numai 19 ani într-un accident cu motocicleta

Un tânăr român în vârstă de 19 ani a decedat joi, 2 aprilie, în jurul orei 22:00, în urma unui grav accident rutier care a avut loc la Biancavilla, în Sicilia, informează publicația italiană Biancavilla Oggi. Băiatul se deplasa pe o motocicletă și s-a izbit de un stâlp. A murit la locul accidentului.

Numele său este Ionuț Mocanu, dar în Biancavilla, satul în care locuia de mai mulți ani, toți îl cunoșteau cu numele de „Giovanni”. Lucra ca muncitor agricol și era cunoscut de o mare parte dintre localnici.

Ionuț Mocanu, tânăr român din Italia, mort la numai 19 ani într-un accident cu motocicleta

Accidentul a avut loc pe viale Europa, în apropiere de piazza Falcone-Borsellino. Ionuț se deplasa pe o motocicletă și s-a izbit într-un stâlp de iluminat public. În urma impactului violent, corpul tânărului român a fost aruncat pe asfalt și băiatul și-a pierdut pe loc viața.

Carabinierii unității operaționale și mobile din Paternò, care au intervenit la locul accidentului, fac cercetări pentru a descoperi cu exactitate cauza care a dus la pierderea controlului motocicletei de către tânărul de 19 ani.

Ionuț era originar din Blăgești, județul Bacău și pe profilul lui de Facebook cineva a scris: „Dumnezeu să te ierte prieten drag, ai fost ca un frate pentru mine.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI