Italia: 6 români răniți într-un grav accident rutier. Erau membri ai aceleiași familii

Un grav accident rutier în care au fost implicați șase cetățeni români, toți membri ai aceleași familii, s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 20 mai, pe autostrada A4, între Dolo și Padova (Veneto). Camioneta în care călătoreau conaționalii noștri a fost lovită puternic de un autoturism, iar în urma impactului toți cei 6 români au fost răniți și transportați la spital, informează Nuova Venezia.

Accidentul s-a produs la ora 00:45, la kilometrul 366, între Dolo și Padova Est, în zona localității Vigonza. Un autoturism marca BMW, condus de un cetățean spaniol în vârstă de 44 de ani s-a ciocnit brusc cu o camionetă Mercedes Sprinter în care se aflau șase cetățeni români, toți rude între ei. La volanul camionetei de afla un tânăr în vârstă de 33 de ani.

- Continuarea articolului după publicitate -
Camioneta Mercedes Sprinter în care călătoreau cetățenii români. Foto: Nordest24

Mașina BMW a intrat cu viteză în spatele camionetei, care s-a izbit de gardul metalic de protecție și s-a răsturnat.

Autoturismul BMW implicat în accident. Foto: Nordest24

Toți cei șase ocupanți ai autoutilitarei au fost răniți în urma impactului, inclusiv un băiat de 25 de ani. Doi dintre români sunt în stare gravă, iar condițiile unei femei transferate la Spitalul Civil din Padova, cu un politraumatism, îi îngrijorează în mod deosebit pe medici.

Personalul sanitar de la 118, pompierii și agenții de la Poliția Rutieră din Mestre au ajuns imediat la locul accidentului. La început s-a vorbit despre trei vehicule implicate, apoi polițiștii au precizat că în accident au fost implicate doar două vehicule. Operațiunile de salvare au durat două ore, iar cercetările la fața locului și verificările condițiilor în care s-a produs accidentul au durat până în zori, specifică sursa citată.

Autoritățile nu au nicio îndoială, impactul a fost cauzat de viteza excesivă cu care circula autoturismul BMW.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos