Italia: Accident grav în timpul nopții, o femeie româncă la spital în stare critică

Onoranze Funebri Alina

Grav accident rutier în noaptea de joi spre vineri, 29 martie, în provincia Pordenone, la Casarsa della Delizia, în nordul Italiei, unde o femeie româncă a pierdut controlul mașinii la al cărui volan se afla și s-a răstrunat în afara carosabilului. Starea conaționalei noastre este critică, anunță cei de la ilfriuli.it.

Accidentul s-a petrecut în timpul nopții, pe șoseaua statală 13, la Casarsa della Delizia. Aflată singură în mașină, șoferița româncă a pierdut controlul volanului din motive necunoscute încă și a părăsit șoseaua răsturnându-se pe câmpul din imediata apropiere. Femeia a rămas blocată în interiorul autoturismului și a fost necesară intervenția pompierilor de la San Vitp al Tagliamento pentru a o extrage dintre fiarele contorsionate ale mașinii. A fost apoi transportată de urgență cu ambulanța la spital, unde medicii au declarat că starea sa este foarte gravă în urma rănilor suferite.

- Continuarea articolului după publicitate -

La locul accidentului s-a deplasat și un elicopter de la Eli Base din Campoformido (Friuli-Venezia Giulia), dar serviciile sale nu au fost necesare. Operațiunile de recuperare ale vehiculului accidentat s-au sfârșit către ora 04:00 dimineața.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!