Italia, accident tragic: un tânăr român de 28 de ani se izbește cu mașina de un zid și își pierde viața

Un accident tragic în care un tânăr român în vârstă de numai 28 de ani și-a pierdut viața, a avut loc la Caltanisetta, în Sicilia, în noaptea de 6 spre miercuri, 7 noiembrie. În accident a fost grav rănită și o fată în vârstă de 24 de ani.

Tragedia s-a produs în Deliella, pe șoseaua care leagă localitățile Delia și Sommatino, în jur de miezul nopții. Tânărul de origine română, dar care locuia în Campobello di Licata, se afla la bordul autoturismului BMW E63, împreună cu o fată de 24 de ani, când mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de un zid al unei case private de pe marginea șoselei. Un impact puternic care nu i-a lăsat nicio posibilitate de a se salva conaționalului nostru, acesta a decedat imediat, în urma rănilor suferite.

La locul accidentului au sosit carabinierii și asistenții sanitari de la 118, alertați de localnicii din zonă. Pentru tânărul român nu se mai putea face nimic dar fata, rănită ușor în urma accidentului a fost transportată la spitalului Sant’Elia din Caltanisetta, informează seguonews.it.

UPDATE: Românul decedat se numește Ovidiu Luntraru și lucra pentru o societate agricolă din Canicatti. Lasă în urma sa o fetiță de 9 ani.

Ovidiu Luntraru, 28 de ani, decedat într-un accident în sudul Italiei