Italia: Alessia și Giulia, două surori de 15 și 17 ani, sunt fetele moarte în gara din Riccione

Victimele accidentului care a avut loc în gara din Riccione (Rimini) azi dimineață, duminică, 31 iulie, sunt Alessia și Giulia Pisano, două surori italiene în vârstă de 15 și 17 ani, domiciliate în Madonna di Castenaso, provincia Bologna. Ele au fost lovite în jurul orei 6.30 de un tren de mare viteză (Frecciarossa), în timp ce traversau șinele de cale ferată.

Giulia urma să împlinească 17 ani în septembrie, Alessia avea 15. Două tinere ucise de o clipă de neatenție, moarte împreună. Locuiau în Castenaso cu o soră mai mare și cu părinții lor. Tatăl, Vittorio, are o firmă de transport, informează La Repubblica.

Giulia, sora mai mare, care în septembrie ar fi împlinit 17 ani. Foto: La Repubblica

Comunitatea din Madonna di Castenaso este în doliu, în fața casei în care locuiau, o vilă cu grădină, se află carabinierii, în timp ce tatăl a trebuit să meargă la Riccione pentru a identifica cadavrele.

„O mare durere pentru întreaga comunitate”, a transmis primarul Carlo Gubellini. „Suntem alături de părinți, familie și de prietenii lor. Giulia și Alessia, să vă fie țărâna ușoară! Ați plecat mult prea devreme dintre noi.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Știrea inițială: https://www.rotalianul.com/doua-tinere-din-italia-ucise-de-tren-in-timp-ce-traversau-sinele-de-cale-ferata-politia-cauta-sa-le-identifice/