Italia: A aruncat un frigider de la balconul situat la etajul cinci al unui bloc. Bărbat român denunțat

Un bărbat român în vârstă de 55 de ani a fost denunțat de poliție în stare de libertate după ce a aruncat un frigider de la balconul apartamentului în care locuia la Roma, pe via Donna Olimpia. Bărbatul a comis gestul nesăbuit după ce s-a certat cu o femeie care locuia la aceeași adresă, relatează tg24.sky.it.

Românul a avut o ceartă cu iubita prietenului său care îl găzduia și într-un acces de furie a decis să arunce de la etajul cinci frigiderul, apoi televizorul pe casa scării.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 10 august, în cartierul Gianicolense, în apropiere de Trastevere.

Bărbatul român era oaspetele prietenului său, un italian în vârstă de 54 de ani, care locuia cu o femeie de origine braziliană. Conaționalul nostru a avut o ceartă izbucnită din motive banale cu femeia, la sfârșitul căreia a luat frigiderul din bucătăria apartamentului și l-a aruncat de la etajul cinci în curtea interioară a complexului de locuințe. Nefiind satisfăcut destul de acest gest, bărbatul a aruncat și televizorul pe scările blocului.

Numeroase apeluri de ajutor au fost primite de carabinieri de la vecinii celor implicați în acest scandal. Militarii de la unitatea Roma Gianicolese s-au prezentat după câteva minute la fața locului și după ce au constatat cele întâmplate, l-au denunțat pe bărbatul român în stare de libertate pentru aruncare periculoasă de obiecte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.