Italia, atacuri de panică la bordul unui avion. O pasageră a întrerupt de trei ori decolarea

Un zbor Ryanair, care urma să efectueze ruta Palermo-Bergamo duminică, 8 octombrie, a fost supus unor întreruperi și întârzieri semnificative după ce o pasageră a suferit mai multe atacuri de panică, determinând echipajul să anuleze de trei ori decolarea și, în cele din urmă, să o invite să părăsească aeronava, informează Corriere della Sera.

Atacurile de panică în zbor, uneori legate de aerofobie – teama de a zbura – pot fi extrem de dificile atât pentru persoana afectată, cât și pentru cei din jur.

În cazul de față, pasagera a devenit extrem de agitată înaintea decolării, determinându-l pe comandant să întrerupă procedura.

Echipajul a încercat să o calmeze și, aparent, situația părea că s-a liniștit pentru o vreme.

Totuși, la o nouă încercare de a rula pe pistă, femeia a intrat din nou în stare de agitație, țipând și manifestându-se isteric, forțând pilotul să anuleze din nou decolarea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceeași scenă a treia oară, din fericire ultima

După al treilea episod de acest gen, pasagera a fost însoțită înapoi la terminal și pentru că ceilalți pasageri își pierduseră răbdarea.

„Cei prezenți au fost martorii acestor stop and go”, povestește un pasager pe rețelele de socializare, exprimând verosimil frustrarea generală și iritarea pasagerilor.

Echipajul, deși confruntat cu o situație dificilă și tensionată, a gestionat incidentul, menținând siguranța și binele tuturor celor de la bord ca prioritate.

Probabil, pentru a se întoarce la Bergamo, pasagera panicată a luat trenul.