Italia: Au aruncat acid pe mașina unei românce care i-a denunțat că se droghează. „Ajutați-ne să-i găsim”

Mașina unei femei românce din Italia, rezidentă la Torino, a fost atacată cu acid după ce conaționala noastră a denunțat niște tineri care se drogau sub fereastra apartamentului unde aceasta locuiește.

- Continuarea după publicitate -

„Este vorba despre o româncă, rugăm pe toți conaționalii noștri din zona nord Italia, în special cei din Torino, să ne ajute să găsim responsabilii”, ne-a transmis un alt român, un apropiat al femeii care a fost victima actului vandalic.

Atacul cu acid asupra mașinii a avut loc în noaptea de 15 spre 16 mai, în fața magazinului MD din Corso Potenza din Torino. Autoturismul femeii românce este un Renault de culoare albă, după cum se poate observa și din fotografiile din acest articol.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Femeia luptă cu cancerul, face chimioterapie și se simte foarte rău de la mirosul de droguri care vine de sub fereastra ei, unde băieții fumează aproape mereu. Ea a sesizat asta, dar poliția nu prea a făcut nimic”, a mai precizat românul nostru.

Oricine are informații despre persoanele care au recurs la acest gest este rugat să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție/Carabinieri sau să sune la 112 pentru a ajuta autoritățile să găsească responsabilii.