Italia: Femeie româncă descoperită de polițiști cu 1000 de euro falși în geantă

Onoranze Funebri Alina

O femeie româncă din San Nicola Manfredi, în regiunea italiană Campania, în vârstă de 28 de ani, a fost plasată în arest la domiciliu după ce i-au fost găsite în poșetă bancnote în valoare de 1.000 de euro.

În seara zilei de joi, 28 februarie, carabinierii italieni au identificat-o pe românca Loredana Bascracea, rezidentă la San Nicola Manfredi, căreia i-au fost descoperite în geantă zece bancnote false de 100 de euro fiecare. Femeia călătorea la bordul unui autoturism împreună cu o conațională în vârstă de 34 de ani, când au fost oprite de carabinieri. În urma unei atitudini suspecte din partea celor două românce care au intrat în panică la vederea carabinierilor, militarii au efectuat un control amănunțit al mașinii și au descoperit astfel bancnotele false din portofelul femeii.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bancnotele au fost sechestrate iar femeia româncă a fost declarată în arest la domiciliu și la dispoziția procurorului adjunct Vincenzo Toscano, acuzată că ar fi cheltuit bani falși, scrie ottopagine.it. Loredana Bascracea va fi apărată de avocatul Antonio Leone.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!