Italia: Are probleme cu jocurile de noroc, bărbat român încearcă să se sinucidă

Un bărbat român în vârstă de 30 de ani a încercat marți, 23 aprilie, să își ia viața aruncându-se în fața trenului, la Viareggio (Toscana). A fost oprit la timp de polițiștii de la Polfer care patrulau în incinta gării. Tânărul român avea probleme cu jocurile de noroc, scrie La Nazione.

Era în jurul orei 22:00 când bărbatul a încercat să se sinucidă în gara din Viareggio, aruncându-se sub tren de față cu agenții de poliție care au reușit, din fericire, să îl blocheze.

Românul a atras atenția polițiștilor când se îndrepta singur spre capătul peronului al treilea, cu o atitudine tristă și absentă. În momentul plecării unui tren regional, bărbatul a încercat să se arunce sub acesta, dar intenția sa a fost zădărnicită de agenții care au reușit să îl oprească la timp. A fost anunțată ambulanța, iar între timp au sosit și rudele românului care trimisese înainte un mesaj soției sale cu o fotografie a gării din Viareggio.

Bărbatul a fost internat la secția de psihiatrie a spitalului Versilia. Autoritățile susțin că gestul bărbatului român ar fi legat de dependența de jocurile de noroc.