Italia: „Badantă” condamnată la 2 ani și 4 luni de închisoare. Maltrata două persoane cu sindromul Down

O „badantă” italiancă, S.C. în vârstă de 55 de ani, a fost condamnată la 2 ani și 4 luni de închisoare după ce a maltratat două persoane dizabile, un bărbat și o femeie, pe care ar fi trebuit să le îngrijească, în localitatea Piazza Brembana din provincia Bergamo, în nordul Italiei.

Îngrijitoarea a recunoscut, plângând, ceea ce anchetatorii văzuseră în videoclipurile înregistrate cu telecamerele instalate de poliție în casa din micul orășel Piazza Brembana: țipete, insulte, umilințe și bătăi, toate împotriva celor două persoane pe care ar fi trebuit să le îngrijească, un bărbat de 50 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii cu sindromul Down.

Plângerea către autorități a fost făcută de fratele femeii bolnave, în urma căreia, carabinierii nucleului operațional din Zogno au pus sub control apartamentul. Investigațiile au dus la arestul îngrijitoarei italiene.

- Continuarea articolului după publicitate -

În dimineața zilei de joi, 19 aprilie, în Bergamo, scrie Corriere, îngrijitoarea italiancă de 55 de ani rezidentă la Valbrembilla, a fost condamnată pentru faptele sale la 2 ani și 4 luni de închisoare printr-o procedură de judecată abreviată.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA